Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

În lumea pokerului cu mize mari, sumele de bani câștigate și pierdute în fiecare zi sunt uriașe.

Jucătorii de top nu se gândesc nimic la scăderea a zeci de mii, sau chiar mai mult, într-o sesiune de joc, știind că ar putea câștiga cu ușurință înapoi atunci când se așează la masa de poker.

Dar ce jucători profesioniști de poker au cele mai mari solduri bancare, ținând cont de câștiguri, girări, apariții la filme, plus alte fluxuri de venituri?

Aruncați o privire mai jos pentru a afla ...

9. Antonio Esfandiari - 27 de milioane de dolari

Pe locul 10 pe această listă a celor mai bogați jucători de poker se află Antonio Esfandiari, unul dintre cei mai cunoscuți jucători din circuitul de poker.

Fostul magician a reușit să câștige trei brățări World Series of Poker de-a lungul carierei sale, plus că a câștigat trei titluri WPT, prima venind în 2004 la L.A. Poker Classic.

Cea mai mare victorie a lui Esfandiari a venit în 2012, când a câștigat turneul „Big One for One Drop” la WSOP. Acest lucru l-a făcut să câștige un masiv 18.346.673 $ - la acea vreme, cel mai mare premiu de poker live vreodată.

La un moment dat, a câștigat mai mult prin câștiguri la turnee decât oricine altcineva, până când titlul său a fost luat de Daniel Negreanu.

8. Tony G - 36 milioane dolari

Tony G - numele real Antanas Guoga - este unul dintre cei mai zgomotoși jucători de poker din toată lumea.

De asemenea, este politician în Parlamentul European, precum și un om de afaceri de succes. Nu a câștigat niciodată o brățară WSOP, totuși a terminat în bani de 15 ori.

În timpul carierei sale de poker, Tony G a câștigat mai multe premii în șase cifre. Totuși, cea mai mare parte a averii sale provine din activitățile sale de afaceri.

El este director executiv al Cypherpunk Holdings, o companie de investiții listată la bursa canadiană de valori mobiliare.

7. Justin Bonomo - 49 de milioane de dolari

În continuare, ajungem la Justin Bonomo, care a găsit un succes uriaș atât în ​​turneele live, cât și online.

El a câștigat de trei ori brățara WSOP și a încasat de 55 de ori la eveniment. De asemenea, a câștigat multe evenimente online mari, inclusiv Super High Roller Bowl Online în 2020.

Cea mai mare victorie a lui Bonomo a venit atunci când a câștigat turneul „Big One for One Drop” în 2018, care a adăugat 10 milioane de dolari în contul său bancar și l-a făcut câștigătorul numărul unu al turneului live din toate timpurile, până când totalul său a fost depășit de Bryn Kenney .

6. Daniel Negreanu - 50 de milioane de dolari

Daniel Negreanu este cel mai faimos jucător de poker din toate timpurile. Personalitatea sa l-a făcut un succes uriaș cu fanii, iar abilitățile sale i-au asigurat că este unul dintre cei mai bogați jucători de poker din jur.

„Kid Poker” are șase brățări WSOP și este singurul jucător care a fost numit de două ori WSOP Player of the Year. El este, de asemenea, membru al Poker Hall of Fame.

În general, Negreanu a câștigat aproape 42 de milioane de dolari în premii în turnee și a câștigat o sumă considerabilă din acorduri de sponsorizare, cel mai mare văzându-l devenind chipul PokerStars.

Negreanu și PokerStars s-au despărțit totuși în 2019 și acum este ambasador pentru GGPoker, ceea ce lasă pe mulți să se întrebe care este cea mai bună cameră de poker dintre cele două. 

5. Bryn Kenney - 56 de milioane de dolari

Bryn Kenney este un jucător american și poate unul dintre numele mai puțin cunoscute de pe această listă.

El a câștigat o singură brățară WSOP, totuși a terminat în bani de 32 de ori. El este numărul unu pe lista jucătorilor cu cele mai mari câștiguri din turnee vreodată, cu câștiguri de peste 55 de milioane de dolari.

Kenney este probabil cel mai cunoscut pentru că a câștigat cel mai mare premiu acordat vreodată la un turneu de poker. El a câștigat peste 20,5 milioane de dolari la evenimentul caritabil Triton Million din 2019 din Londra.

De fapt, a ajuns pe locul al doilea, totuși a încheiat o înțelegere cu eventualul câștigător Aaron Zang când era lider în jetoane, permițându-i să câștige premiul mai mare.

4. Doyle Brunson - 75 de milioane de dolari

Doyle Brunson este cunoscut drept unul dintre cele mai mari nume din istoria pokerului.

De-a lungul carierei sale, a câștigat 10 brățări WSOP și a câștigat Main Event de două ori, în 1976 și 1977.

De asemenea, pensionarul a jucat în mod regulat jocuri în numerar la Bobby’s Room de la Bellagio, inclusiv un joc de poker mixt cu limită de 4.000 $ / 8.000 $ blind-uri.

În general, Brunson a câștigat peste 6,1 milioane de dolari din câștigurile turneului live. Cât de mult a câștigat jucând jocuri cu mize mari, nu se știe.

De asemenea, a câștigat bani din diverse alte surse, inclusiv din cartea sa Super System, care este considerată una dintre cele mai bune cărți de strategie de poker scrise vreodată.

3. Chris Ferguson - 80 de milioane de dolari

Ar fi corect să spunem că Chris Ferguson nu este cel mai popular om din poker.

El a fost acuzat că este unul dintre oamenii din spatele unui plan masiv Ponzi la Full Tilt Poker, care a sustras jucătorilor aproximativ 444 de milioane de dolari.

Chiar dacă mai târziu și-a cerut scuze, a fost considerat prea puțin și mult prea târziu.

În ciuda comportamentului său umbros, el este încă un jucător excelent, după ce a câștigat Main Event-ul WSOP în 2000, în care a obținut un premiu de 1,5 milioane de dolari.

În ansamblu, a câștigat aproape 7 milioane de dolari de-a lungul carierei sale în câștiguri de turnee live, un procent mare din această cifră provenind din 90 de bani finalizați la WSOP.

2. Sam Farha - 100 de milioane de dolari

Majoritatea jucătorilor îl vor recunoaște pe Sam Farha ca omul care a pierdut în fața lui Chris Moneymaker în Main Eventul din 2003.

Jucătorul de poker libanez a adunat trei brățări WSOP de-a lungul anilor și, deși joacă turnee, este mai bine cunoscut ca un jucător cu jocuri de noroc Omaha.

Cel mai mare câștig la turneul lui Farha, în afară de premiul său pentru a termina pe locul doi la Main Eventul WSOP, este de 488.241 USD, pe care l-a câștigat când a terminat primul la WSOP 2010 10.000 $ Omaha Hi-Low Split-8 sau Better Championship.

Bogăția sa provine, de asemenea, din mai multe interese comerciale, apariții la TV și filme și scrierea cărților.

1. Dan Bilzerian - 200 de milioane de dolari

Bilzerian este o uriașă vedetă pe Instagram și susține că cea mai mare parte a averii sale a venit din câștigurile de poker, a câștigat jucând jocuri de poker cu mize ultra-mari.

Multe sunt însă îndoieli cu privire la această afirmație, întrucât a primit o sumă necunoscută de bani dintr-un fond fiduciar, plus are multe afaceri, precum și o prezență extrem de profitabilă pe social media.

Bilzerian a făcut câteva afirmații mari despre abilitățile sale de joc la poker, inclusiv că a câștigat 50 de milioane de dolari din poker numai în 2014.

El nu a câștigat niciodată un turneu major, susținând în schimb că banii lui provin doar din jocuri în numerar.

Indiferent de modul în care și-a câștigat banii, el este încă cel mai bogat jucător de poker din lume.

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: